Store oplevelser i skoven

Velkommen til Rold Skov, hvor naturen byder inden for til uforglemmelige oplevelser. Vores ruter i den sensommerlige skov bag Skørping Idrætscenter inviterer dig og dit hold på eventyr med sved på panden. Uanset om du foretrækker en 4 km gåtur i snakketempo eller en udfordrende 5 km løbetur med høj puls, vil du blive betaget af de smukke stier, træerne, søerne, bakkerne og alt det andet, som Rold Skov byder på.

4 km gåtur

4 km ruten bugter sig fortrinsvist gennem roldskov bag Skørping gl. privathospital. Ruten fører dig ad grusstier og gennem skovbunden, hvor du kan opleve den smukkeste natur. Vær opmærksom på eventuelle rødder og stubbe, som kan spænde ben på din vej.
(bemærk: Indsæt nyt kort)
SE RUTEN

5 km løbetur

Rold Skov-løbets 5 km løberute er i starten fortrinsvis flad, men den bliver midtvejs og mod slutningen mere kuperet. Løbet foregår på brede grusstier samt på single tracks i skoven, hvor dem, der løber i et lavere tempo, kan give plads til de hurtigere løbere. Der er rig mulighed for at få fantastiske naturoplevelser på turen. Bemærk, at der kan være rødder og andre naturlige forhindringer på ruten.
SE RUTEN
Kontakt os

Har du spørgsmål, forslag eller bare lyst til at komme i kontakt? Du er mere end velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe og svare på alle dine henvendelser. Du kan sende os en e-mail på den angivne mailadresse. Vi bestræber os på at svare hurtigst muligt, så du kan få den information, du søger. Tak for din interesse, og vi ser frem til at høre fra dig!

info@roldskovloebet.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram